Categories
Nyheder Nyheder på dansk

29. august: Protreptisk samtalesalon 3, "Hvem er jeg?"

Vi inviterer hermed til den tredje protreptiske samtalesalon. Første gang talte vi om dømmekraften, så om selv-ledelse. Denne gang bliver emnet det helt personlige, idet vi lader samtalen dreje sig om spørgsmålet:

Hvem er jeg?

I det danske sprog anno 2016 er identitet det vi signalerer og viser frem. Måske er det en måde at retfærdiggøre os selv? Måske vi kæmper for at få lov at være noget for andre?
Men jeg er ikke kun ydre. Jeg har en indre oplevelse af mig selv. Har jeg mon en kerne, der er mig og som jeg kan finde? Kierkegaard taler om at jeg er forholdet til forholdet og jeg skal vælge mig selv. Der er mange perspektiver på det. Ole Fogh Kirkeby har skrevet en lille bog om det man måske kan vide om sig selv. Den er næsten et katalog over perspektiver på det filosofiske spørgsmål som vi i tiden er nok mere optaget af end nogensinde før: Hvem er jeg?
Lad os denne gang tage en runde omkring de grundlæggende menneskelige værdier for at finde ud af om de kan tegne et billede af ”mig selv” som det kommer til udtryk gennem mine tanker, handlinger, valg, fortællinger, digte, kunst…
Hvis du har noget du værdsætter og som måske siger noget værdifuldt om dig selv – det kan være noget håndgribeligt som en tekst, et digt, et kunstværk, men det kan også være en fortælling eller et stykke musik – så tag det endelig med så vi kan bruge det i samtalen.
Du er velkommen til at tage en ven eller bekendt med. Nye såvel som tidligere deltagere er meget velkomne.
Dato: 29. august 2016
Tidspunkt: 16.00 – 18.30
Sted: Gjesing Coaching, Prinsesse Charlottesgade 31, kld, 2200 København N
Tilmelding til: karengjesing@privat.dk (obligatorisk af hensyn til forplejning)
Venlige hilsner
Karen Gjesing
Gjesing Coaching
karengjesing@privat.dk / 35 37 82 04
Anders Dinsen
ASYM APS
ad@asym.dk / 28 18 49 25
Hvem er jeg

0 replies on “29. august: Protreptisk samtalesalon 3, "Hvem er jeg?"”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *